Striber i håret der sikrer dig et flot og professionelt resultat

Få lavet flotte striber i håret hos os

Kunne du tænke dig at få lavet striber i håret hos en dygtig frisør, så du kan være sikker på, at du får et både flot og professionelt resultat? Så står vi hos Chagall By Williamson gerne klar til at tage imod dig i vores salon i Birkerød. Kommer du for eksempel fra Farum, Holte eller omegn, er vores salon let at komme hen til.

Vi tilbyder alle former for hårfarvningsteknikker

Vi tilbyder alle former for hårfarvning, herunder også både striber i håret og reflekser i håret. Ønsker du lyse striber i håret, kan babylights være et oplagt valg, som vi naturligvis også tilbyder i vores salon, ligesom vi også tilbyder balayage, som er en anden populær hårfarvningsteknik.

Vi har mere end 30 års erfaring inden for vores fag. Det betyder, at vi kan give dig lige netop det look, som du drømmer om.

Med striber i håret kan du få et naturligt farvespil

Mange vælger at få lavet striber i håret, fordi de trænger til at prøve noget nyt, og de trænger til et naturligt farvespil i håret i stedet for blot af have en ensfarvet hårfarve. Modsat hvad mange tror, så kan alle få lavet striber i håret. Vi kan lave striber i langt hår, kort hår, brunt hår, lysebrunt hår og askeblond hår. Du kan også få lavet både lyse og mørke striber, hvis du ønsker det.

Overvejer du en ny helfarve? Prøv farven med striber først

Striber i håret kan også være en rigtig god løsning, hvis du for eksempel kunne tænke dig at få farvet dit hår i en helt anden farve, men hvis du alligevel ikke helt tør at gå all in på en ny hårfarve på én gang. Så kan striberne bruges som en overgang, hvor du kan få et bedre indblik i, hvordan den nye hårfarve vil klæde dig.

Book en tid online, kontakt os eller kig forbi vores salon

Du er velkommen til at kontakte os eller til at kigge forbi vores salon, hvis du ønsker at booke en tid, eller hvis du kunne tænke dig en snak omkring dine muligheder. Ønsker du at booke en tid, kan du også gøre det online via vores bookingsystem. Du kan finde en pris på din behandling her.

CVR: 41228997

​4 dygtige frisører er klar til at give dig en flot frisure, lækker farve og en dejlig hårvask. Kom og nyd en god hovedbundsmassage og få en lækker hårkur.

Åbningstider

​Mandag

​Tirsdag

Onsdag

Torsdag

Fredag

Lørdag

​Søndag

Lukket

09:30-17:30

09:30-17:30​

09:30-17:30

09:30-17:30

Efter aftale

Lukket

Kontakt os

Du er velkommen til at ringe til os pr. telefon og vi er klar til at tage imod din tidsbestilling.

Hovedgaden 29, 3460 Birkerød

Rutevejledning til salonen

​​

​​Telefon: 45 81 85 14

Mail: mail@chagallbywilliamson.dk

Vi glæder os til at se dig i salonen.