Babylights for flotte og naturlige lyse striber

Et populært valg blandt mange

Hos Chagall By Williamson tilbyder vi alle former for hårfarvning, og med mere end 30 års erfaring som frisør kan vi tilbyde dig lige præcis det look, som du går og drømmer om. Kunne du tænke dig at få lavet babylights i dit hår, så kan vi også hjælpe dig med det.

Vores salon er beliggende i Birkerød, og vi har derfor særligt mange kunder fra lokalområdet samt fra andre omkringliggende områder som for eksempel Holte og Farum. Alle er dog naturligvis altid velkomne til at komme forbi vores salon.

Hvad er babylights?

Babylights er nogle meget fine lyse striber, som oprindeligt er inspireret af små børns hår. Teknikken blev til, fordi mange forældre begyndte at tage billeder af deres børns meget fine og lyse farvespil i håret og selv komme med et ønske om at få de samme lyse striber i håret.

Få et naturligt farvespil i håret og undgå synlige udgroninger

En af de helt store fordele ved babylights er, at de lyse striber er så fine, at man ikke kan se, at det er striber. Det giver et meget smukt og naturligt spil i dit hår, samtidig med at du kommer til at få en fin lys farve, der lyser dit ansigt op.

En anden årsag til at babylights er blevet så populære er, at fordi striberne er så fine og naturlige, så vil dine udgroninger ikke blive så tydelige som ved traditionelle striber i håret eller helfarve.

Kan jeg få babylights i mit hår?

Babylights er især meget populært blandt dem, der allerede har lyst hår, men som ønsker et endnu større spil i deres hår. Du kan dog også godt få lavet babylights, hvis du for eksempel har brunt eller rødt hår, idet de meget fine og tynde striber blander sig rigtigt godt med din grundfarve.

Book en tid til din behandling online eller kontakt os

Du er altid mere end velkommen til at kontakte os, hvis du ønsker at booke en tid til at få lavet smukke babylights i dit hår, eller hvis du har nogle spørgsmål omkring pris eller lignende. Du kan også booke din tid online.

CVR: 41228997

​4 dygtige frisører er klar til at give dig en flot frisure, lækker farve og en dejlig hårvask. Kom og nyd en god hovedbundsmassage og få en lækker hårkur.

Åbningstider

​Mandag

​Tirsdag

Onsdag

Torsdag

Fredag

Lørdag

​Søndag

Lukket

09:30-17:30

09:30-17:30​

09:30-17:30

09:30-17:30

Efter aftale

Lukket

Kontakt os

Du er velkommen til at ringe til os pr. telefon og vi er klar til at tage imod din tidsbestilling.

Hovedgaden 29, 3460 Birkerød

Rutevejledning til salonen

​​

​​Telefon: 45 81 85 14

Mail: mail@chagallbywilliamson.dk

Vi glæder os til at se dig i salonen.